טוב סיימתי את לבן הרגע, מבחינת שסיימתי את הליגה תפסתי את האגדי והיו כתוביות סיום, המשימות שאחר כך אני העשה מחר כבר.
אז בואו תשמוע מה יש לי להגיד על המשחק, היוצרים ניסו לגרום לנו להתחבר לדור הזה כמו בראש ולא עירבבו בין כל הדורות, העבודה הזו מאוד הצליחה להם, אני תפסתי פוקימונים שלא חשבתי שאני אתפוס בכלל, הדור נחמד, למרות שיש כמה פוקימונים שהייתי זורק לזבל. בתכלס אני חושב שהמשחק לא הציב חידוש מעניין, יכול היה להיות יותר כיף, הגרפיקה נחמדה, יותר טובה מהמשחקים הוקדמים, הבעיה שהמשחק לא מושך כמו האחרים שיש חשק לשחק בהם עוד ועוד, שחקתי במשחק רק כדי לסיים אותו אבל היו קטעים שממש היו משעממים.
הצוות החדש בהחלט היה צוות הכי מגניב מכל הרעים שהיו עד היום, וגם מה שנהנתי ממנו במיוחד שאתה נלחם כל הזמן במאמנים שאיתם התחלתה את המסע.
בתכלס היה שווה לשחק במשחק הזה למרות הכל, הוא עוד משחק של פוקימון אבל הוא טוב בפני עצמו.
מה צריך לשפר לדור הבא:
במשחק הבא של פוקימון אני חושב שצריך לשפר כמה דברים
שכל הפוקימונים יהיו בו.
שהמשחק יהיה בעל יותר משימות ושנצטרך להפעיל מחשבה, ולא שנסיים אותו תוך שבוע.
שבליגה לא נצטרך להלחם באילטפורים אלה במאמנים רגילים, כאילו שכל המאמנים שמשחקים במשחק ילחמו זה נגד זה, ככה נוכל להשוות.
שנוכל ליצור את הדמות של עצמנו, אני חושב שברמה של היום נינטנדו יכולים לעשות אופציה שאנחנו ניצור את המראה של הדמות של עצמנו, כל המשחק טוב עושה את זה, אז למה בפוקימון אני חייב להראות כמו איזה מאמן מוזר במקום שאני אצור את עצמי?
וזהו.
בתכלס נהנתי, מקווה שגם אתם.