Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. היכל התהילה

טוב, סיימתי את לבן הרגע (סיימתי את הליגה, תפסתי את האגדי והיו כתוביות סיום. המשימות שאחרי זה אני אשלים מחר כבר).

הנה מה יש לי להגיד על המשחק:
    היוצרים ניסו לגרום לנו להתחבר לדור הזה כמו שצריך ולא עירבבו בין כל הדורות. כך שהעבודה בצד הזה של המשחק מאוד הצליחה להם, כי למשל אני תפסתי פוקימונים שלא חשבתי שאני אתפוס בכלל לדוגמא. הדור לדעתי הוא נחמד בכללי, למרות שיש כמה פוקימונים שהייתי מוותר עליהם. אני חושב שהמשחק לא הציב חידוש מעניין כך שיכול היה להיות הרבה יותר כיף. הגרפיקה נחמדה והיא יותר טובה מהמשחקים הקודמים. הבעיה של המשחק היא שהוא לא מושך כמו האחרים שיוצרים מצב שבו יש חשק לשחק בהם עוד ועוד. שיחקתי במשחק רק כדי לסיים אותו והיו קטעים ממש משעממים. הצוות החדש בהחלט היה צוות הכי מגניב מכל הצוותים הרעים שהיו עד היום. דבר נוסף שנהנתי ממנו במיוחד הוא - שאתה נלחם כל הזמן במאמנים שאיתם התחלת את המסע. היה שווה לשחק במשחק הזה למרות הכל, והוא טוב בפני עצמו.

מה צריך לשפר לדור הבא:
    במשחק הבא של פוקימון אני חושב שצריך לשפר כמה דברים ואחד מהדברים הוא שהייתי רוצה לראות הוא אסופה של כל הפוקימונים במשחק אחד. דבר נוסף שמצריך שיפור הוא שהמשחק יהיה בעל יותר משימות ושנצטרך להפעיל מחשבה, ולא שנסיים אותו תוך שבוע. עוד דבר הוא שבליגה לא נצטרך להלחם במאמני על אלא במאמנים רגילים, כאילו שכל המאמנים שמשחקים במשחק ילחמו זה נגד זה, ככה נוכל לראות עד כמה התקדמנו במשחק. היבט נוסף שהייתי רוצה לראות במשחק הוא האפשרות ליצור את הדמות של עצמנו. אני חושב שברמה של היום, נינטנדו יכולים לעשות אופציה שאנחנו ניצור את המראה של הדמות של עצמנו. כל המשחק שמכבד את עצמו עושה את זה היום, אז למה בפוקימון אני חייב להראות כמו איזה מאמן מוזר במקום שאני אצור את עצמי?

זהו. נהניתי מאוד, מקווה שגם אתם.
    PO ZON - מנהל פורום ציור ממוחשב.

2. משתמש מנוסה
    לדעתי (לא שיחקתי במשחק) המשחק ממש טוב אבל יש יותר מדי פוקימונים מוזרים בדור החדש.
    וגם לפי סרטונים של אנשים אחרים ששיחקו במשחק, נראה עמוס מאוד בקרבות ואירועים ולא יאפשר כמעט להתאמן ולתפוס פוקימונים.

ויואו!
    גם אני חשבתי על האפשרות הזאת שיתנו לנו לעצב את הדמות שלנו למרות שלא תמיד אפשר, כי יש תסרוקות, בגדים ופנים בכמות מוגבלת כלומר, שיכול להיות שנאלץ להתפשר על עיצוב הדמות אבל זה עדיין יהיה מגניב!
    ועוד יותר מגניב יהיה אם נצלם את עצמנו בds וזה יהפוך אותנו למצוירים.

בכל מקרה, לא נראה לי שיעשו עוד משחק אחרי אפור ולא נראה לי שישדרגו אותו מספיק כדי שיגיע לרמה הזאת.
    דור רביעי הכי טוב! - הצוות שלי ביהלום:

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    למה רשום בסוף שזה מפו זון?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    לדעתי צריך גם להאריך את המשחק שייקח יותר משבוע לסיים אותו (16 תגים/ להעלות גבול רמות ל200 וכך אפשר אפילו 32 תגים)
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

5. מייסד האתר והפורום
    כי היטמן פרסם את זה בשמו.

קראתי את הסיקור ומאוד יפה, מנוסח היטב וסוף סוף עדכון קצת שונה ממה שיש פה בדרך כלל. גם דברים כאלה יכולים להתקבל.

תודה על ההקדשה מזמנך.

6. מורחקים
    המשחק טוב מבחינת הגרפיקה אבל עדיין אני מאוכזב מכמה דברים

1 אין הרבה מה לעשות אחרי הליגה ציפיתי שיהיה מקומות חדשים ולא רק ערים בודדים עם מאמנים בנוסף חשבתי שיעשו סוף סוף ב2 משחקים שיוצאים בו זמנית באטל פרונטיר מלא

2 המכונים לא התחזקו רק הליגה ובארט גולד סול סילבר הם כן התחזקו

3 המחוז הזה לא הכי גדול בכל המשחקים אפשר להגיע מעיר לעיר בקלות חוץ מזה אפשר בפחות מיום לסיים את המשחק חשבתי שזה יהיה משחק ארוך אבל טעיתי יהיה להם הרבה לתקן בצלע השלישית.

7. משתמש מנוסה
    בתור אחד ששיחק במשחק וסיים עם 2 התחלתים
    המשחק מלא בגראפיקה מלאה של השראה,
    חידושים מפלאטינה,
    אך החיסרון הוא לאחר סיום המשחק [2 ליגות]
    כל הבחירות המרהיבות לא כוללות,כל האפשרויות שיש באמצע המשחק,
    לא ניתן לעשות אחרי סיום המשחק וזוהי הבעיה,
    למחשבים מסיוימים המשחק נחשב כדבר "תקוע"
    זה תופס מלא אבל משחק מצליח מאוד,אך מאגר פוקימונים ממש קצר לעומת כל שאר הדורות.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    דווקא המשחק היה ממש טוב
    יש הרבה מש לעשות אחרי הליגה (לאסוף Tmים כמה קרבות ליגה מחוזקת)

הכי אהבתי זה את השימוש האין סופי בtmים

ואת זה שהמאמנים חזקים יותר מהאליט פור אחרי הליגה ואת זה שהליגה היא לא רק אליט פור ואלוף אלא יש משהו במקום האלוף
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. מורחקים
    אני רוצה להוסיף דיון לאשכול במקום לפתוח חדש בכל מקרה.

איזה שינויים לדעתכם יהיו בצלע השלישית?ומה אתם הייתם רוצים שיהיה בצלע השלישית?

10. משתמש מנוסה
    לפי דעתי יווצר פוקימון חדש לצלע השלישית כמו בפוקימון פלאטינה גיראטינה יצא יותר מאוחר אחרי דיאלגה ופאלקיה.

11. The eternal hunters
    שם: אילן
    הייתי רוצה בצלע השלישית יותר עלילה היא נגמרת מהר מדי בכל אופן ויותר פוקימונים בקושי ראיתי חצי דור
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

12. משתמש מנוסה
    אתה צודק

13. מורחקים
    הייתי רוצה לעשות שנוסעים בספינה ומגיעים למקום חדש בנוסף לקחת את כל האגדיים שיש במשחק ולעשות קרב בינם לבין עצמם שצוות פלסמה שולט בהם וצריך לנצח אותם בשביל להציל את כל הפוקמונים האגדיים שיש במשחק זאת תהיה עלילה מגניבה וגם חייבים לעשות את 2 היריבים במשחק חזקים יותר כי בשחור ולבן הם דיי גרועים.

14. משתמש מנוסה
    כמו Iron Island בפלטינה?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •