טוב, סיימתי את לבן הרגע (סיימתי את הליגה, תפסתי את האגדי והיו כתוביות סיום. המשימות שאחרי זה אני אשלים מחר כבר).
הנה מה יש לי להגיד על המשחק:
היוצרים ניסו לגרום לנו להתחבר לדור הזה כמו שצריך ולא עירבבו בין כל הדורות. כך שהעבודה בצד הזה של המשחק מאוד הצליחה להם, כי למשל אני תפסתי פוקימונים שלא חשבתי שאני אתפוס בכלל לדוגמא. הדור לדעתי הוא נחמד בכללי, למרות שיש כמה פוקימונים שהייתי מוותר עליהם. אני חושב שהמשחק לא הציב חידוש מעניין כך שיכול היה להיות הרבה יותר כיף. הגרפיקה נחמדה והיא יותר טובה מהמשחקים הקודמים. הבעיה של המשחק היא שהוא לא מושך כמו האחרים שיוצרים מצב שבו יש חשק לשחק בהם עוד ועוד. שיחקתי במשחק רק כדי לסיים אותו והיו קטעים ממש משעממים. הצוות החדש בהחלט היה צוות הכי מגניב מכל הצוותים הרעים שהיו עד היום. דבר נוסף שנהנתי ממנו במיוחד הוא - שאתה נלחם כל הזמן במאמנים שאיתם התחלת את המסע. היה שווה לשחק במשחק הזה למרות הכל, והוא טוב בפני עצמו.
מה צריך לשפר לדור הבא:
במשחק הבא של פוקימון אני חושב שצריך לשפר כמה דברים ואחד מהדברים הוא שהייתי רוצה לראות הוא אסופה של כל הפוקימונים במשחק אחד. דבר נוסף שמצריך שיפור הוא שהמשחק יהיה בעל יותר משימות ושנצטרך להפעיל מחשבה, ולא שנסיים אותו תוך שבוע. עוד דבר הוא שבליגה לא נצטרך להלחם במאמני על אלא במאמנים רגילים, כאילו שכל המאמנים שמשחקים במשחק ילחמו זה נגד זה, ככה נוכל לראות עד כמה התקדמנו במשחק. היבט נוסף שהייתי רוצה לראות במשחק הוא האפשרות ליצור את הדמות של עצמנו. אני חושב שברמה של היום, נינטנדו יכולים לעשות אופציה שאנחנו ניצור את המראה של הדמות של עצמנו. כל המשחק שמכבד את עצמו עושה את זה היום, אז למה בפוקימון אני חייב להראות כמו איזה מאמן מוזר במקום שאני אצור את עצמי?
זהו. נהניתי מאוד, מקווה שגם אתם.
PO ZON - מנהל פורום ציור ממוחשב.