היי, מי אתה?
בברכה, דביר. סופר מקצוען, מפקסל מקצוען. גם אני אוהב את אייפום! אייפום שולט! קישורים חשובים שלי ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן! סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)
ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן!
באמת מי אתה/את
פורסם במקור על ידי TheBlackKnight טוב הגעתי ל700! אני הולך יחזור עוד מעט.... מזל טוב!
אני כ"כ קרוב להקדשה.
עוד 32 הודעות...
זה בכלל לא הרבה!
אני יודע!
וואו-מיכאל357 יודע לשחק D&d טוב כל כך.
מה זה D&d? עריכה: תן לי לנחש, זה קשור לטוב הרע והמכוער!
נערך לאחרונה על ידי FakeBoy, 09-27-2010 בשעה 11:36 AM
פורסם במקור על ידי nilasak וואו-מיכאל357 יודע לשחק D&d טוב כל כך. תודה אבל ע״פ מה אתה אומר את זה? שיחקתי בזה פעם אחת בכל החיים שלי...
קרדיט לmcshay
מה זה D&d?!?!
פורסם במקור על ידי מיכאל 357 תודה אבל ע״פ מה אתה אומר את זה? שיחקתי בזה פעם אחת בכל החיים שלי... מבוכים ודרקונים דביר ה"פ מיכאל עשיתי בדיחה בהודעה ששלחתי לך,כמה אתה מדרג אותה?
זה רונאל =d
אהה שיחקתי בזה פעם ואז פרשתי כי זה לא היה לי כיף
פורסם במקור על ידי Yust זה רונאל =d איזה שם מוזר... כמה זמן לוקח לך להגיב? כבר שחכתי ששאלתי אותך... עריכה: אופס עשיתי דאבל!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום