פורסם במקור על ידי Akainu איזה באסה נמחקו לי המשכים למשחק שלי באסה ליאור.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Akainu כתבתי המשכים פתאום האירטנט לא עבד אני צריך לכתוב הכל מהתחלה מסכן... פורסם במקור על ידי nilasak אוקי אז אני יכתוב לך בעברית "אולי תסתום כבר את הפה,התחלת לעצבן." לקוח מתוך [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DXO3FIVmELM[/YOUTUBE] ראיתי כמעט את כל הסרטונים שלו... בחרת את אחד היפים! וחוץ מזה אתה כבר מתחיל לעצבן! (רמת כעס פי 1021020)
בברכה, דביר. סופר מקצוען, מפקסל מקצוען. גם אני אוהב את אייפום! אייפום שולט! קישורים חשובים שלי ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן! סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)
ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן!
פורסם במקור על ידי Yust רונאל, מה קורה אבי? סבבה. דביר - חזרתי כדי לעקוף אותך מואהאהא (צחוק מרושע), סתם סתם, אין לי כוח.
פורסם במקור על ידי Avi סבבה. דביר - חזרתי כדי לעקוף אותך מואהאהא (צחוק מרושע), סתם סתם, אין לי כוח. לעולם לא תעקוף אותי מוהאהאהא אני הולך להשתלט על הנו"ד! מה זה ספים? ספאם או שפם? עריכה: אופס שוב עשיתי דאבל!
פורסם במקור על ידי FakeBoy לעולם לא תעקוף אותי מוהאהאהא אני הולך להשתלט על הנו"ד! היי הצחוק המרושע הוא שלי, לא אכפת להיות מקום 4.
אבי אתה לא עוקף אותי! תיזהר.
בא לי לפתוח משחק בפורום חת"מ Xd
אני פעם פתחתי משחק. אח"כ ניסיתי עוד אחד ולא קיבלתי אישור ולא היה לי כוח לתקן... אני עצלן
so?
דבר עשית דאבל פוסט, אני מאחד לך את ההודעות כי אסור.
אני מספים! יש לי רעיון לנושא שיחה... הסיפור שלי! אני הולך לפרסם היום פרק חדש
אז....... מה עושים?
פורסם במקור על ידי Avi דבר עשית דאבל פוסט, אני מאחד לך את ההודעות כי אסור. תודה.
ماذا يحدث للناس؟ ולמי שלא מבין ערבית : מה קורה אנשים?
קרדיט לmcshay
פורסם במקור על ידי Yust אז....... מה עושים? מספימים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום