לוקאס
אתה כבר לא רואה את דיינה, אתה מתקשר אליה והיא נמצאת בדרך 1, היא אומרת שהיא שומעת קול מוזר מתוך יער בדרך אחת. מה תעשה?
אדם
גם לפרס שלך הוא זכר אם אני לא טועה נכון?
לפרס מתחיל ללכת לכיוון הקול גם הוא... מה תעשה?
לוקאס
אתה כבר לא רואה את דיינה, אתה מתקשר אליה והיא נמצאת בדרך 1, היא אומרת שהיא שומעת קול מוזר מתוך יער בדרך אחת. מה תעשה?
אדם
גם לפרס שלך הוא זכר אם אני לא טועה נכון?
לפרס מתחיל ללכת לכיוון הקול גם הוא... מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 04:22 PM
אני אומר לצוות "כולם לדרך אחת יש שם מישהו מיסתורי" 'ורץ במהירות'לוקאס
רועי
דיטו משנה צורה למאמפטו ומתחיל לחפשם באוויר. פתאום אתם נכנסים ליער, ובו נשמע קול סרנה, שלושתיכם. מה תעשה?
לוקאס
אתם מתקרבים ליער ופתאום נשמע קול מוזר כמו של סרנות מהמיתולוגיה היוונית שהפנטו גברים עם הקול שלהן. פתאום הרקרוס ומינון של אחותך, פלאסל וטרפינץ' שלך, מגורוקו של קן(סטארלי שלו לא יצאה), ופאצ'יריסו של קייל יצאו מהפוכדורים והתקדמו לעבר הקול. מה תעשה?
ממשיך לחפש אבל גם מסתכל מאיפה מגיע הקול הזה, מי זה מאמפטו?
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
עידו
דוקורה חומק אף הוא, אך לפתע נשמע מפנים היער קול עמוק, דומה לסרנות מהמיתולוגיה היוונית שהיו מהפנטות גברים. פתאום מדקיפ ודוקורה מפסיקים להילחם ומתחילים לצעוד לעבר הקול.
אפילו ארון יוצא מהפוכדור ויוצא לשם. משום מה, טוגפי לא הולכת גם ולא יוצאת מהפוכדור. מה תעשה?
רועי
מאמפטו זה התוכי פתאום אתה רואה את קורומאיו מתחיל לצעוד לכיוון הקול וגם צ'ארי צועד אליו. מה תעשה?
עידו
'יפה על ההבחנה, בקצב הזה תקבל לאירון עם מהירות כזו...'
אתה מתקרב, ורואה שיש שם פוקימון כנראה...
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 04:44 PM
עידו
הם לא שמים לב, אבל אז פתאום ממפאטו שעבר(משום מה הוא לא נמשך גם לקול) באזור בא אליה. ואז פתאום אתה רואה שהוא לא בא אליה, אלא אליך. ואז פתאום הוא משתנה כמו מסטיק לאבסול ואומר לך:" שלום לך" מה תעשה?
רועי
מאמפטו זה התוכי פתאום אתה רואה את קורומאיו מתחיל לצעוד לכיוון הקול וגם צ'ארי צועד אליו.
כל הפוקימונים התפזרו, כולל דיטו שמשום מה הלך לחפש אותו בכ"ז. מה תעשה?
אני הולך לאסוף את כולם ולחפש את דיטו....
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
'אני מרים אבן ואומר לצוות שלי לרוץ למקור הכל ולהרוס אותו.'לוקאס
אתם מתקרבים ליער ופתאום נשמע קול מוזר כמו של סרנות מהמיתולוגיה היוונית שהפנטו גברים עם הקול שלהן. פתאום הרקרוס ומינון של אחותך, פלאסל וטרפינץ' שלך, מגורוקו של קן(סטארלי שלו לא יצאה), ופאצ'יריסו של קייל יצאו מהפוכדורים והתקדמו לעבר הקול. מה תעשה?
רועי
אתה לא מוצא את דיטו, כאילו הוא נחת, ולמצוא את כולם זה לא בעיה, כולם הולכים מהופנטים לעבר אותו הקול, אתה רואה קבוצה עצומה של פוקימונים הולכים לשם. מה תעשה?
לוקאס
כולם אומרים לך שהם מוכנים, ואז לורה שואלת: " למה הפוקימונים שלי לא יצאו? מה קרה כאן?"
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 05:02 PM
"לורה הפוקימונים שלך הם נקבות???" אני שואל ומוסיף "יכול להיות שזה מושך רק זכרים"לוקאס
כולם אומרים לך שהם מוכנים, ואז לורה שואלת: " למה הפוקימונים שלי לא יצאו? מה קרה כאן?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)