כולם בבקשה להגיב, זו שאלה בגדול:
מה תעשו??!?!?!?
כולם בבקשה להגיב, זו שאלה בגדול:
מה תעשו??!?!?!?
בנוגע למה אם אתה מתכוון להמשך המסע אני אנסה לעזור לפוקימונים ולחפש את הפיתרון לאפלה במחוזמה תעשו??!?!?!?
לוקאס
"כן" לורה עונה לך. "כל הכבוד!, אנחנו באמת צוות לעניין!"
עידו
"כן, יפה מאוד, אני משתנה לאבסול כדי לדבר עם אנשים, כל הפוקימונים הזכרים שכאן נמשכים לאותו הקול, אני מנחש שזו מלויה." מה תעשה?
רועי
בבקשה תגיב
אתה לא מוצא את דיטו, כאילו הוא נחת, וכנראה שלמצוא את כולם זה לא בעיה גדולה,כי כולם הולכים מהופנטים לעבר אותו הקול, אתה רואה קבוצה עצומה של פוקימונים הולכים לשם. מה תעשה?
"תודה" אני אומר ומוסיף "ניזכרתי במשהו יש פוקימוןן שניקרא meloia היא על-חושי\נורמל והיא מושכת פוקימונים בעזרת שירה..." "אולי זאת היא??" אני שואל את הצוות שלילוקאס
"כן" לורה עונה לך. "כל הכבוד!, אנחנו באמת צוות לעניין!"
"אם זאת היא חייבים לגרום לה לסתום את הפה"
דרך אגב למלויה יש גם צורת בן של לחימה\נורמל
לוקאס
'אני יודע'
קן אומר לך:"יש לי רעיון. נלך בעקבות הקול ונתחבא ואז נראה אם זו היא. אם זו היא, אני זוכר שלמדתי משהו על מה שהיא עושה למי שמגיע אליה... לא אני לא זוכר... אולי אתה זוכר, לוקאס?" 'זו בחינה של פעם ב... על הידע שלך ממני'
עידו
אני חושב שזה אפשרי, אני מסוגל לעשות זאת... יפה.
המשחק ממשיך!!!!
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 06:47 PM
"היא מורידה את ראשו של מי שמגיע אליה כמו כל סירנה." אני אומר ומוסיף "אז נצטרך להרדים אותה, לורה הפוקימונים שלך יודעים מתקפה של שיתוק או הרדמה?"לוקאס
'אני יודע'
קן אומר לך:"יש לי רעיון. נלך בעקבות הקול ונתחבא ואז נראה אם זו היא. אם זו היא, אני זוכר שלמדתי משהו על מה שהיא עושה למי שמגיע אליה... לא אני לא זוכר... אולי אתה זוכר, לוקאס?" 'זו בחינה של פעם ב... על הידע שלך ממני'
עומר
פתאום הוא משתגר משם בצורה מוזרה מאוד, בהפתעה. מה תעשה?
אדם
הם יוצאים מהפוכדור מיד וממשיכים ללכת, ואז אתה רואה פתאום קבוצה של שומרי פוקימונים קרוב לשם, מדברים ביניהם. מה תעשה?
לוקאס
לורה אומרת:" כן יש לי את בלוסום שלי... אז אני מוכנה!" מה תעשה?
עידו
הוא משנה צורה שוב ומתחיל לרוץ לעברם. ואז הוא משתמש במתקפת אבקת שינה. מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 06:51 PM
ד"א, הודעה לכולם:
בכל פעם שעשיתי מ"ת אי פעם, (זו הפעם הראשונה שלי רק בפורום) הייתי אוהב, בתור השה"מ לשחק במשחק גם. בהתחלה לא הרבה היו פוגשים אותי אבל בסוף כולם היו פוגשים את הדמות שלי. אז אולי אני אשחק גם בשה"מ הזה...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)