אני תופס את קורומאיו וסותם לו את האוזניים בידיים ומחכה שהוא יחזור להיות במצב רגיל, כשהוא חוזר אני מוציא את הידיים מהאוזניים ואומר לו מייד להשתמש ביריית חוט על צאר ולסתום את האוזניים שלו ושל עצמו
אני תופס את קורומאיו וסותם לו את האוזניים בידיים ומחכה שהוא יחזור להיות במצב רגיל, כשהוא חוזר אני מוציא את הידיים מהאוזניים ואומר לו מייד להשתמש ביריית חוט על צאר ולסתום את האוזניים שלו ושל עצמו
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
'אני מחזיר תפוקימונים שלי ורץ לכיוון הילד שמחפש את הדיטו שלו'לוקאס
התוכנית שלכם עבדה. פתאום אתה שומע קול צעקה:"מישהו ראה את הדיטו שלי?" מה תעשה?
רועי
התוכנית שלך עובדת, אבל אז פתאום מגיע אליך פוקימון ריינג'ר... מה תעשה?
לוקאס
אתה מתקרב אליו ורואה אותו עם קורומאיו וצ'ארמאנדר שלשניהם האוזניים סתומות, ואז הילד בא למישהו ואומר לו: " אתה יודע מה הולך כאן? ואיפה הדיטו שלי?" ואז אתה רואה מי זה: לוק. לוק אומר לו בזלזול:"נו נו, התינוק הקטן איבד את הפוקימון שלו..." מה תעשה?
עומר
' ד"א גם אדם והפוקימונים שלו נעלמו....' הפרופסור אומר לך שהוא ראה המון פוקימונים ממין זכר הולכים לכיוון היער כמו מהופנטים, מה תעשה?
עידו
בינתיים אתה לא מוצא אף אחד, זה כאילו גם המאמן מסתובב ביער ומנסה לחפש... מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 11:59 PM
אני לוקח אותם איתי והולך לפוקמון ריינג'ר ושואל אותו אם הוא מבין מה הולך כאן? והאם הוא ראה את הדיטו שלי...
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
עומר
אתה לא מוצא את אדם, אבל מה שאתה כן מוצא הוא כמות עצומה של פוקימונים הולכים לכיוון מסויים... וביניהם פיצ'ו. מה תעשה?
מה איתי?
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
רועי
הפוקימון ריינג'ר מתקרב אליך. הוא נראה ככה:זיהית שהוא פוקמון ריינג'ר רק בעזרת התג שלו. הוא אומר לך בזלזול:"נו נו, התינוק הקטן איבד את הפוקימון שלו..." מה תעשה?
'הערה: אני אספר לך משהו עליו, למרות שהדמות שלך לא יודעת את זה: הוא חצוף, שלוקאס פגש במסע שלו וכמעט ניצח אותו, הוא מאוד מוכשר אבל מתנהג בזלזול לנחותים ממנו. קוראים לו לוק.'
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-29-2010 בשעה 12:00 AM
והם נתנו לך להפוך לפוקמון ריינג'ר?
אני ילמד אותך לקח!
קרב 2 על 2 ואז נראה מי התינוק פה!
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
רועי
"הו... הלוואי ויכולתי, אבל נראה שהפוקימונים הטיפשים שלך שמו צמר גפן מתוק על האוזניים! חה חה חה חה!"
הוא אומר בזלזול. מה תעשה?
'ד"א, בקצב הזה של תגובות בבדיקה הבאה אתה תהיה מקום ראשון(כמו עידו)
צאר אנחנו נלמד אותו לקח, השתמש בדחיפה!
קורומאיו תקשור אותו ביירית חוט!
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
רועי
"היי היי היי! גם הפוקימונים שלי מהופנטים, אבל יודע מה, אני לא צריך אותם כדי להביס טירון כמוך" הוא חומק מהבלימה של צ'ארי מה שגורם לו להילכד בקשירת החוט של קורומאיו, אך הוא פשוט קרע אותם לאחר מאמץ קטן... מה תעשה?
צאר השתמש בצריחה והכנס אותו ישר לטווח של קורומאיו,
קורומאיו תשתמש בלחישת עשב ותפיל את השמן החוצפן הזה!
עריכה:
למה אתה סתם מסתכל על העמוד?
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)