"הי מלויה סליחה על קודם, מה מרגיז אותך אם אפשר לדעת?"לוקאס
היא עונה לך בקול נעים, אך מפחיד למעט. מה תעשה?
"הי מלויה סליחה על קודם, מה מרגיז אותך אם אפשר לדעת?"לוקאס
היא עונה לך בקול נעים, אך מפחיד למעט. מה תעשה?
לוקאס
היא מצביעה על הפה ואז על כל הפוקימונים שביער, בעודה עושה פרצופים שמציגים אכזריות... מה תעשה?
"את כועסת על הפוקימונים? מה הם עשו לך ?"לוקאס
היא מצביעה על הפה ואז על כל הפוקימונים שביער, בעודה עושה פרצופים שמציגים אכזריות... מה תעשה?
לוקאס
מלויה מצביעה על הפה ואז על הבטן, ואומר:" מלויה! מלוי..." מה תעשה?
"מלויה הרעילו אותך? מי המטומטם שעשה את זה?" אני שואל בקול מופתעלוקאס
מלויה מצביעה על הפה ואז על הבטן, ואומר:" מלויה! מלוי..." מה תעשה?
לוקאס
מלויה עונה:" מלו... מלוי..." ומצביעה על הפוקימונים שהיו ביער... מה תעשה?
"מלויה הם הרעילו אותך? אולי תוכלי לדבר איתי בטלפתיה?"לוקאס
מלויה עונה:" מלו... מלוי..." ומצביעה על הפוקימונים שהיו ביער... מה תעשה?
לוקאס
מלויה מהנהנת ואז אומרת לפתע:" אלה לא הם, אלה הם אנשי אדם. הם חיפשו אחר חבר טוב של כולם שניסה לשמור על כולם, קוראים לו ראשיראם... הם לא שמו לב לאף אחד, והרעילו אותי, אבל פוקימוני היער לא הגנו עליי אלא רק לא התייחסו, ועכשיו אני מחזירה להם!" מה תעשה?
"מלויה זה לא נורא הפוקימונים הם החברים שלך, אולי הם פחדו ולא יכלו להציל אותך? אני בטוח שהם לא התכוונו =)"לוקאס
מלויה מהנהנת ואז אומרת לפתע:" אלה לא הם, אלה הם אנשי אדם. הם חיפשו אחר חבר טוב של כולם שניסה לשמור על כולם, קוראים לו ראשיראם... הם לא שמו לב לאף אחד, והרעילו אותי, אבל פוקימוני היער לא הגנו עליי אלא רק לא התייחסו, ועכשיו אני מחזירה להם!" מה תעשה?
אחי אני פורש...
יש לי המון מבחנים וחודש ארגון, אין לי זמן לזה...
סוריי, אתה יודע שאהבתי את המשחק שלך...
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
רועי
חבל, איזה באסה...
לוקאס
היא עונה לך:" אולי, לא חשבתי על זה... אבל הם עדיין עזבו אותי!"
ואז קן אומר:" אז מה? כל חבר עלול לעזוב אותך אם הוא לא יכול, אבל תאמיני לי שהם רצו..." "הם לא!" מה תעשה?
"את יכולה לקרוא מחשבות נכון? אז בואי תבדקי בעצמך מי שעשה זאת מתוך רישעות תענישי אותו אבל במידה"לוקאס
היא עונה לך:" אולי, לא חשבתי על זה... אבל הם עדיין עזבו אותי!"
ואז קן אומר:" אז מה? כל חבר עלול לעזוב אותך אם הוא לא יכול, אבל תאמיני לי שהם רצו..." "הם לא!" מה תעשה?
לוקאס
"וזו בדיוק הבעיה: הם כולם עשו את זה, ואני לא יכולה להביס את כולם. הם חזקים מדי! אם הפוקימונים היו עוזרים לי אז להתייצב מולם, היינו יכולים להרחיק אותם. אבל הם לא עזרו לי! הם השאירו אותי לבד ואני סבלתי! ובגלל זה אני אעניש אותם, גם אם זה יעלה לי בחיי!" היא אומרת ואז לפתע מתחילה להתכונן לשיר שיר מחץ.(Perish Song)(זכור, כל מי ששומע אותו ימות תוך 5 או 10 דקות, וממש כל מי ששומע אותו, כולל המשתמש) מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 10-09-2010 בשעה 09:44 PM
"דיי מלויה!!!! אל תעשי את זה, אולי נגיע לפשרה אני מוכן לטפל באילה שפגעו בך בסדר?"לוקאס
"וזו בדיוק הבעיה: הם כולם עשו את זה, ואני לא יכולה להביס את כולם. הם חזקים מדי! אם הפוקימונים היו עוזרים לי אז להתייצב מולם, היינו יכולים להרחיק אותם. אבל הם לא עזרו לי! הם השאירו אותי לבד ואני סבלתי! ובגלל זה אני אעניש אותם, גם אם זה יעלה לי בחיי!" היא אומרת ואז לפתע מתחילה להתכונן לשיר שיר מחץ.(Perish Song)(זכור, כל מי ששומע אותו ימות תוך 5 או 10 דקות, וממש כל מי ששומע אותו, כולל המשתמש) מה תעשה?
לוקאס
"כן בטח" היא עונה. " כאילו שזה אפשרי..." היא אומרת וממשיכה להתכונן... מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)