אני מוכן.
הגבתי בטעות לא להיתייחס.
מוכן לשחק מחכה לפתיחהלוקאס
לא אין יש לכל אחד דבר אחר. התכוונתי להגיב כשאתה מוכן לשחק.
לוקאס
אתה קם בבוקר ואתה הולך למסדר של הקבוצה שלך, 17. אתה מגיע ורואה את כל האנשים ביחד עם אחותך. המפקד מאחר כרגיל. כעבור 10 דקות, הוא מופיע.
"שלום, סליחה על האיחור",
"היומי" אומר לך בלחישה קן שעמד לידך.
" יש לי משימה ענקית בשבילנו. ומרוב שהיא מסוכנת, נהיה 5 צוותים. אנחנו, צוות 14, צוות 9, צוות 37, וצוות 3. צוות 3 ידוע ביכולותיו הגבוהות, ולכן אין מה לדאוג. אסביר לכם על המשימה בהמשך. יש שאלות?"
עידו
אתה רואה את מעבדת הפרופסור השעה היא 12:44 כשלפתע אתה רואה פיצוץ ביער. אתה רואה בן אדם שעף מהדף הפיצוץ. מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-27-2010 בשעה 10:01 PM
אתה רואה שלא יוצא ממנו כלום, על אף שהוא הרגיש ממש כאילו פוקימון נלכד בתוכו.
פתאום אתה רואה מולך מאחורי אחד הפיצוצים פוקימון קטן בצבע שחור וכחול. מה תעשה?
לוקאס
אחותך עונה לך שלא הרבה אבל מספרים שהם מאוד קשוחים, ומתמחים בדברים שונים.
דור
אתה רואה שיש ביער שקרוב למעבדה פיצוץ. השעה היא 12:51. אתה רואה בן אדם שנמצא שם עומד, ליד כל הפיצוצים
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-27-2010 בשעה 10:10 PM
אני מהנהן לאחותי בחיוך וחוזר להקשיב למפקד.לוקאס
אחותך עונה לך שלא הרבה אבל מספרים שהם מאוד קשוחים, ומתמחים בדברים שונים.
אדם
הוא חומק מהפוכדור, אך לא בכוחות עצמו. פיצוץ הודף אותו.
עידו
תענה לי בבקשה
לוקאס
המפקד שלך אומר: " כרגע אין הרבה פרטים, אך המשימה יכולה להימשך חודשים או יותר. המשימה תהיה במחוז קפטייק. אפלה מכסה את המחוז. אנחנו צריכים להבין מה גורם לזה, ולעצור את זה. אומרים שהיא הפסיקה לכמה רגעים בזמן מסויים. צריך לראות מה גרם לזה. עוד שאלות?"
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-27-2010 בשעה 10:16 PM
"כן המפקד מסתובבות שמועות בהאפלה הפסיקה בגלל איזה פוקימון, האם אנחנו מחפשים אותו?" אני שואל בתמיההוקאס
המפקד שלך אומר: " כרגע אין הרבה פרטים, אך המשימה יכולה להימשך חודשים או יותר. המשימה תהיה במחוז קפטייק. אפלה מכסה את המחוז. אנחנו צריכים להבין מה גורם לזה, ולעצור את זה. אומרים שהיא הפסיקה לכמה רגעים בזמן מסויים. צריך לראות מה גרם לזה. עוד שאלות?"
הגבתי בטעות,חכה שנייה אני עורך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)