החלפתי שוב
עידו
אתה נכנס ורואה בחדר איש והמון ניירות מפוזרים על הרצפה ממאוורר שפועל. האיש אוסף אותם, ואז מבחין בך ואומר: "שלום לכם, אני הוא פרופסור בירת' מואיר" מה תעשה?
אדם
אתה נכנס ורואה בחדר איש והמון ניירות מפוזרים על הרצפה ממאוורר שפועל. האיש אוסף אותם, ואז מבחין בך ואומר: "שלום לכם, אני הוא פרופסור בירת' מואיר" מה תעשה?
עומר
רשום, תגיב כשאתה מוכן להתחיל לשחק.
אני בודק תמתקפות של טרטוייגלוקאס
פלסל דוחף אותו ומשתמש בזרם חשמלי על לוק עצמו. לוק משתתק רק לשנייה אבל בגופו הגדול הוא מתאושש מיד. למרות זאת, הוא איבד את השליטה בסטיילוס והסטיילוס שלך חוזר. הטרטוויג נלכד! מה תעשה?
ואז אם יש לו הצלפת גפן אני אומר לו להשתמש בה על לוק
עידו
הוא עונה לכם: "איזה יופי, כן אני הפרופסור של המחוז. אני רואה שלך כבר יש פוקימון", הוא אומר לאדם.
מה תעשה?
אדם
הוא עונה לכם: "איזה יופי, כן אני הפרופסור של המחוז. אני רואה שלך כבר יש פוקימון", הוא אומר לך. מה תעשה?
עומר
אתה קם בבוקר ורואה שהשעה היא 12:56 ואז נזכר שאפשר לקבל פוקימון עד השעה 13:00
מה תעשה?
לוקאס
המתקפות שלו הן בלימה, הצלפת גפן, ספיגה, ועלי תער. הוא משתמש בהצלפת גפן אך לוק חומק ממנה ועף בעזרת סטארלי שהוא בדיוק לכד.
כולם לא להגיב אפשר רק פעם אחת כי אני הולך לישון אני אמשיך מחר.
דרך אגב עומר קיבלת 5 סוכריות נדירות.
לילה טוב
כינוי: TheBlackKnight בקרוב ישתנה לNiGhtShiFt
שם פרטי: רועי
שם במשחק: ניב
אופי: אנרגטי קופצני עקשן ודיי גאוותן, תמיד מנסה להוכיח לאחרים שהוא הכי טוב, למרות שבדרך כלל זה מכניס אותו לצרות.
רקע: יש לו אח גדול שהוא מאמן גדול במחוז, לכן תמיד רצה להיות כמוהו כמובן הוא מתאמן כדי להיות המאמן הטוב ביותר אפילו יותר מאחיו!
הפוקמון החזק של אחיו הוא דרגונייט והוא תמיד עזר לפרנסת המשפחה בעזרתו לכן הוא החליט שינסה בכל כוחו להשיג דרגונייט!
עד שקיבל את המכתב מהפרופסור לא הצליח לישון וחיכה עד שהוא יוכל להתחיל כבר להתאמן!
תמונה:
כסף:1500 *לא לגעת
סוג מועדף: מעופף דרקון
עיר התחלתית: גרייטר
פוקימון התחלתי:צארמנדר
מתאמים\מאמנים: מאמנים.
ציוד: אין כלום בינתיים *לא לגעת.
תגים:
שותף: לא
הערות\בקשות - שותף: .
הערות\בקשות:אם אפשר ורק אם אפשר אז דרטיני...(כמובן שיתפתח)...
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
בוקר טוב!
עידו
הוא אומר לכם: " הו, איזה יופי. פוקימון זה נחשב נדיר מאוד" " ועכשיו נעבור אליך, מקס. אמרת שאתה רוצה מדקיפ, נכון? טוב" הוא הולך למחשב שלו ומקליד כל מיני מספרים ואותיות כשלבסוף יוצא פוכדור. הוא נותן לך אותו."מצויין. ועכשיו הפוכדורים." הוא מגיש לכל אחד מכם 10 פוכדורים ופוקדע בדרגה 1. מה תעשה?' השעה היא 12:59 חח'
עומר
אתה רץ הכי מהר שאתה יכול, כשלבסוף הגעת למעבדה, נכנסת לחדר הפרופסור והתנגשת בשני אנשים. מה תעשה? ' השעה היא 12:59'
אדם
הוא אומר לכם: " הו, איזה יופי. פוקימון זה נחשב נדיר מאוד" " ועכשיו נעבור אליך, מקס. אמרת שאתה רוצה מדקיפ, נכון? טוב" הוא הולך למחשב שלו ומקליד כל מיני מספרים ואותיות כשלבסוף יוצא פוכדור. הוא נותן אותו למקס."מצויין. ועכשיו הפוכדורים." הוא מגיש לכל אחד מכם 10 פוכדורים ופוקדע בדרגה 1. מה תעשה?'השעה היא 12:59 חח'
רועי
תגדיל קצת את הרקע.
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 11:14 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)