דור
לפתע אתה קולט שפוקימון קטן קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו, לאחר מכן האיש השני מוציא טוגפי שמתקיפה את הסאלאמנס והברונזור ומשתמשת על סאלאמנס בנשיקה מתוקה ואז עושה שיגור ומשגרת את ארבעתם למקום מסויים. השעה היא 12:46 מה תעשה?
דור
לפתע אתה קולט שפוקימון קטן קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו, לאחר מכן האיש השני מוציא טוגפי שמתקיפה את הסאלאמנס והברונזור ומשתמשת על סאלאמנס בנשיקה מתוקה ואז עושה שיגור ומשגרת את ארבעתם למקום מסויים. השעה היא 12:46 מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 11:23 AM
עידו
לפתע נכנס לחדר ילד בן 11 בערך שמתנגש בשניכם ואתם נופלים על הקרקע.
אדם
לפתע נכנס לחדר ילד בן 11 בערך שמתנגש בשניכם ואתם נופלים על הקרקע.
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 11:26 AM
עומר
אחד מהם אומר לך: "היי! תסתכל לאן אתה הולך!" הפרופסור אומר לך:" איזו כניסה... מעניינת." מה תעשה?
עידו
הוא צועק:"זוזו מהדרך!", נכנס למעבדה ושואל את הפרופסור עם חיוך:"סליחה אתה יכול להביא לי את הפוקדור של פיצו?"
מה תעשה?
אדם
הוא צועק:"זוזו מהדרך!", נכנס למעבדה ושואל את הפרופסור עם חיוך:"סליחה אתה יכול להביא לי את הפוקדור של פיצו?"
מה תעשה?
דור
אתה מתחיל לרוץ לעבר המעבדה. השעה היא 12:57. מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-28-2010 בשעה 11:31 AM
עידו
האיש אומר לכם:"סליחה אני פשוט לחוץ" ומחייך. ואז הוא אומר לפרופסור:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " ומחייך אליו. ואז אחרי שהוא מקבל את הפוקדור הוא חוזר ומתנצל. מה תעשה?
אדם
האיש אומר לכם:"סליחה אני פשוט לחוץ" ומחייך. ואז הוא אומר לפרופסור:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " ומחייך אליו. ואז אחרי שהוא מקבל את הפוקדור הוא חוזר ומתנצל. מה תעשה?
עומר
"היי תראה לאן אתה הולך!" צועק לך הילד השני
הוא מחזיר פוקימון שבדיוק היה ליד לפוכדור. ושואל אותך "תגיד לי למה אתה ממהר כל כך?"
עומר
הראשון אומר לך: "טוב בסדר,אני סולח לך" ויוצא מהחדר. השני שואל אותך:"
השני שואל אותך בחיוך "היי חכה רגע! לאן אתה ממהר? אני יכול לעזור במשהו?"
וכאמור ענית לו. מה תעשה?
אדם
אתה קולט שמקס אומר לו שהוא סולח ויוצא.
ואז האיש אומר לך: "סליחה אינ פשוט כבר מת להתחיל את המסע שלי" בהתנשפות.(בגלל זה כתבתי אינ)
ואז הוא אומר לך : "איך קוראים לך? לי קוראים לוקאס" מה תעשה?
עידו
אתה יוצא לדרך ואתה רואה שני מאמפטו וסטרביה רבים קשות.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)