מזל"ט אדם נוסף שמתעלמים ממנוO:Originally posted by InuzukaBoy@Jul 22 2008, 05:18 PM
אתה חדש מידי, אתה חייב גם להיות מישו שהם מכירים.
אנשים פשוט מתעלמים,הא?\:
נעים להכיר אותך...אתה חדש?O:
מזל"ט אדם נוסף שמתעלמים ממנוO:Originally posted by InuzukaBoy@Jul 22 2008, 05:18 PM
אתה חדש מידי, אתה חייב גם להיות מישו שהם מכירים.
אנשים פשוט מתעלמים,הא?\:
נעים להכיר אותך...אתה חדש?O:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
תראה, קודם אתה צריך לעבוד על הניסוח שלך .Originally posted by צאריזארד@Jul 22 2008, 05:18 PM
למה???
הוא ממש לא ברור, תוסיף סימני פיסוק וכל זה . מנהל חייב ניסוח טוב . הוא צריך לכתוב חוקים , לפתוח נושאים רשמיים, ולעזור למשתמשים כאמור . וגם יש לך לעיתים קרובות שגיאות כתיב .
דבר שני, יש לך הרבה נושאים לא במקום . אתה לא יודע להבדיל בין ספאם ללא ובין אשכולות הכרחיים ללא .
דבר שלישי ואולי הכי חשוב, אין לך ניסיון בפורומים . לא בתור משתמש רגיל ולא בתור מנהל . רואים שאתה לא יודע את המעות של להיות מנהל, מה נכון ומה לא נכון לעשות ואיך לנהל פורום טוב . ועוד דרגה לפני, אתה צריך לדעת להיות משתמש טוב ולדעת מה אסור מה לא , מה לעשות מה לא, מה מומלץ לעשות ומה לא כדאי .
כל זה אני רואה דרך התגובות שלך .
מצטער אם פגעתי אבל זאת דעתי
LOL
זה בסדר...
שגיאות דווקא אין לי זה אח שלי מידי פעם מגיב שטויות...
אם בא לי לפסק אני יכול אבל אני מעדיף לא לפסק זה סתם מעפן...
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
לא משנה...
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
ומה אם הוא יעבוד על הדברים האלה
פליגיטור אח שלך נכון ?
וכמה זמן אתה גולש באינטרנט המסוכן ?
LOL
פלליגטור אני לא מכיר אותו בכלל...
מי אתה בכלל פלליגטור ?????
למה כולם מתעלממים?
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
אני לא מתעלם...
מה המצב???
כי אנחנו מתעלמממממממיםOriginally posted by Sho Minamimoto@Jul 22 2008, 12:35 PM
למה כולם מתעלממים?
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אני מתאר לעצמי שאתה רוצה שאני כן אתעלם ממךOriginally posted by Sho Minamimoto@Jul 22 2008, 05:35 PM
למה כולם מתעלממים?
LOL
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)