מצרכים
2 ביצים
כוס חלב
70 גרם חמאה מומסת
2 כפיות אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
אחת וחצי כוסות קמח
אופן ההכנה
שופכים לקערה את הקמח, המלח ואבקת האפיה.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החמאה המומסת והחלק.
יוצרים גומה בתערובת הקמח ושופכים לתוכה את הבלילה.
מערבבים בעזרת מטריפה או מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים את המחבת בחמאה.
יוצקים כמות של כחצי מצקת מהבלילה לכל פנקייק.
מטגנים על אש בינונית עד שמופיעות בועות על פניו של הפנקייק.
הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה.
חוזרים לשלב 7 עד גמר הבלילה.
מכניסים לפה ונהנים!