שלום סליחה שלא פרסמתי הרבה פשוט לא הייתי בבית
חומרים ל-40 רוגלך:
1 חבילה בצק מלאווח קפוא
1 מיכל ממרח שוקולד שאתם אוהבים
לקישוט:
2 כפות סוכריות שוקולד קטנטנות
או
2-3 כפות סוכר
-----------------------
לפני שמתחילים:
מחממים תנור ל190 מעלות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
אופן ההכנה:
1.שמים נייר אפייה על משטח העבודה ומניחים עליו עיגול אחד של בצק מלאווח קפוא מקלפים את הניילון משני צידי הבצק
2.מניחים על הבצק כף של ממרח שוקולד ומורחים בעזרת גב הכף
3.חותכים את הבצק בעזרת גלגלת פיצה ל 8 משולשים(שמו שחותכים פיצה).עם הבצק קשה מידי לחיתוך,מחכים דקה או שתיים-הוא מפשיר מאוד מאר(ואם הוא רך ודביק מדי - מחזירים למקפיא לשתי דקות).
4.מגלגלים כל משולש מהבסיס לכיוון השפיץ לקבלת צורת רוגלך.חוזרים על הפעולה עם שאר עיגולי הבצק והממרח
5.מניחים את הרוגלך בתבני(משאירים רווחים כי הם תופחים באפייה))
6.מפזרים מעל סוכריות שוקולד קטנטנות או סוכר.מכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה
תוצאה: