מצרכים - שלב א':
כוס מים
כוס קמח
חצי כפית שמרים
שלב ב':
2.5 כוסות מים
1 ק"ג קמח
כפית וחצי מלח
כף שמרים
אופן הכנה:
- מערבבים את כוס המים ביחד עם כוס הקמח ו-2 גר' שמרים ומניחים בצד ל 3 שעות.
- לאחר 3 שעות מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל 12 שעות.
- מערבבים את כל החומרים כולל הבצק מהסעיף הקודם, לשים בערך 12-13 דקות.
- מניחים את הבצק בצד ל 50 דקות מכוסה בבד. מחלקים ל 14 כדורים.
- מעצבים צורה של בגט מוארך, מניחים על מגשים ומכסים בבד למשך שעה-שעה וחצי.
- יוצרים חתכים ומכניסים לתנור מחומם מראש ל 240 מעלות. מניחים בתנור קערה עם מים כדי ליצור אדים.
- אחרי 2-3 דקות מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים עוד 15 דקות
לקוח מ:
http://food.nana10.co.il/Article/?Ar...=747854&pid=54