מצרכים - שלב א':

כוס מים

כוס קמח

חצי כפית שמרים



שלב ב':

2.5 כוסות מים
1 ק"ג קמח

כפית וחצי מלח

כף שמרים



אופן הכנה:

- מערבבים את כוס המים ביחד עם כוס הקמח ו-2 גר' שמרים ומניחים בצד ל 3 שעות.

- לאחר 3 שעות מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל 12 שעות.

- מערבבים את כל החומרים כולל הבצק מהסעיף הקודם, לשים בערך 12-13 דקות.

- מניחים את הבצק בצד ל 50 דקות מכוסה בבד. מחלקים ל 14 כדורים.

- מעצבים צורה של בגט מוארך, מניחים על מגשים ומכסים בבד למשך שעה-שעה וחצי.

- יוצרים חתכים ומכניסים לתנור מחומם מראש ל 240 מעלות. מניחים בתנור קערה עם מים כדי ליצור אדים.

- אחרי 2-3 דקות מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים עוד 15 דקות

לקוח מ:
http://food.nana10.co.il/Article/?Ar...=747854&pid=54