
קרדיט לוואלה אוכל
מצרכים
בסיס העוגה:
450 גר' עוגיות פטי בר טחונות במעבד מזון לפירורים.
2 כפות סוכר
חב' חמאה מומסת
2 כפיות גירדת לימון או תפוז
מלית (מוס גבינה):
500 גר' גבינה לבנה מכל סוג
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
200 גר' אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את פירורים העוגיות עם החמאה הממוסת וסוכר וקליפת לימון. שומרים בצד 1/4 כמות.
2. משטיחים בתבנית עגולה את העיסה של הפירורים ומהדקים היטב.
3. מכינים מוס גבינה מכל החומרים של המלית יחד בהקצפה במיקסר במהירות בינונות עד שנוצר קרם אחיד.
4. יוצקים את המוס על התחתית בתבנית ומעל מפזרים את שאר הפירורים ששמרנו.
5. מכסים בניר כסף ומכניסים למקרר ל 5-6 שעות, לפחות עד ההגשה. (במקרר העוגה מתייצבת והקרם גבינה מתקשה מעט ממש הופכת למוס עדין).