קרדיט לוואלה אוכל על המתכון המצוין הזה.

מתכון לממתקי שוקולד, חלבה ופיסטוק

לבצק קקאו:
150 גרם חמאה
5 כפות סוכר
2 כפות קקאו
2 כוסות קמח רגיל
2 חלמונים


למילוי שוקולד:
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
50 גרם חמאה רכה (לא מומסת)
400 גרם שוקולד מריר משובח
50 גרם חלבה מפוררת
50 גרם פיסטוקים שבורים גס

אופן ההכנה:
1. מעבדים בעזרת מעבד מזון את הקמח, את הסוכר, את הקקאו ואת החמאה עד לקבלת התערובת.
2. בהמשך העיבוד, מוספים את 2 החלמונים ואז ממשיכים את העיבוד של התערבות באיטיות עד שהבצק הופך להיות בצק רך וגמיש.
3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים את זה במקרר במשך שעה.
4. מרדדים את הבצק ומרפדים תבניות מיני טארט קטנות.
5. מרתיחים בהגז את השמנת והסוכר.
6. מוסיפים את השוקולד ואז בוחשים אותו עד שהוא נמס ומתקבלת תרכובת חלקה.
7. מוסיפים את החמאה ואז ממשיכים לבחוש.
8. מוסיפים את פירורי החלבה והפיסטוקים ומערבבים.
9. יוצקים את התערובת לתוך בצק הקקאו האפוי ומניחים להתקרר כשעתיים במקרר.

התמונה הסופית:
(קרדיט לוואלה אוכל)

דעה אישית:
זה טעים מאוד, התמונה כבר נראית טעים אבל אני טעמתי את זה וזה טעים מאוד וממליץ לכולם.


זה זה המתכון .