מצרכים:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם סוכר
50 גרם קמח
3 ביצים
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום גבוה
- טורפים את הביצים עם הסוכר במשך כשתי דקות
- ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה
- באיטיות רבה מערבבים את השוקולד המומס עם הביצים ומוסיפים את הקמח
- מוזגים את הבלילה לתוך ניירות אפיה מעוגלים או תבנית סיליקון מיוחדת למאפים קטנים
- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות
- מוציאים לאחר כעשר דקות אפייה
- ניתן להגיש עם גלידת וניל או לפדר באבקת סוכר
ללקוח מ:
http://food.nana10.co.il/Article/?Ar...=704855&pid=54