זמן הכנה: פחות מ-15 דקות

מצרכים :

2 שמנת מתוקה.
1 גבינה לבנה (מומלץ סקי).
1 חבילת שוקולד חלב.
1 שקית סוכר וניל.
1 פודינג וניל.
1 תבנית.
1 ביסקוויטים.
חלב.
כפית נס קפה.


אופן ההכנה :

מכניסים לקערה גדולה :
1 שמנת מתוקה.
1 גבינה לבנה (מומלץ סקי).
1 שקית סוכר וניל.
1 פודינג וניל.
חלב (פותחים את המכל של השמנת המתוקה לאחר שהשתמשנו בה וממלאים אותה חלב).
ומערבבים עד לעירבוב מושלם.

לאחר מכן לוקחים קערה קטנה ומכניסים לתוכה כפית של נס קפה + טיפת חלב,
מכניסים את הביסקוויטים לתערובת ומסדרים אותם בתבנית.

את התערובת שהכנו לפני (קערה גדולה) מכניסים לקערה בעזרת לקקן (חצי מהכמות של הקרם), עושים עוד שיכבה של הביסקוויטים ועוד שיכבה של קרם וניל (הכול).

שוקולד מלמעלה:

מחממים את חבילת השוקולד + שמנת מתוקה אחת עד לקבלת נוזל וממלאים את עוגה.

מכניסים את עוגה למקרר ומחכים שעתיים לפחות.

* אפשר להוסיף איזה שוקולד שאוהבים לתוך התערובת של שוקולד.

קרדיט לאתר השף הלבן , בתאבון .