מיצרכים:200 גר' חמאה מומסת
כוס וחצי סוכר
כפית תמצית ווניל
3ביצים
2וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה (10גר')
חצי כמית סודה לישתיה
כפית מלח
כוס ריויון /אשל.
אופן ההכנה :מחמים תנור ל180 מעלות מערבים קודם כול את כל המוצקים חוץ מסוכר .
מערביבים את כל הנוזלים חוץ מתמצית הווניל בנוגע ל ביצים מערבים אותם אחת אחת עד שקודמתה נעלמת.
אחרי שהבלילה מוכנה מוסיפ סןכר ותמצית ווניל לבלילה מערביבים טוב טוב משמנים תבנית גדולה ואופים כ20 דק' .
תמיד להשתמש בשיתת הקיסם.
ציפוי:לוקחים 3 חבילות שוקלוד שוברים את הקוביות טוב טוב שמים במחבת עם שלושת רבע כוס חלב או שמנת מערביבם 15 דקות על אש בין קטנה לבינונית ומיד כשהציפוי מוכן שופכים על העוגה ומורחים עם לקקן על העוגה