מיצרכים: חבילת ביסקויטים פתיבר
שתי חבילות שמנת להקצפה
3כפות סוכר
3 חבילות שוקולד
שלושת רבע כוס חלב
1) שוברים את השוקולד טוב טוב שמים במחבת עם החלב מערביבים על אש בינונית כ 10 דק'.
2)שופכים את השוקולד המומס על תבנית ומיד ממאלים את השוקולד ב ביסקויטים .(חשוב מאוד להיות מאוד מאוד עדינים כל זמן הכנת העוגה)
3)מקציפים שמנת עד שהופחית לקצפת שופכים את הסוכר שמים שכבה של שמנת ממלאים שוב ביסקויטים חוזרים על תהליך זה 4 פעמים שמים במקרר לכ 30 דק' ו ...מוכן