סלט ערבי זה סלט מפורסם משמ טעים וקל להכין אותו בבית הינה מצרכים ואופן הכנה דרך אגב כדי ליטעום אני בבית מכין סלט בייתי אני אחר כך יפרסם
המרכיבים:
6 עגבניות תמר (אם אין, אז 4 עגבניות בינוניות אדומות ובשלות)
4 מלפפונים קלופים
חצי בצל אדום גדול
1 שן שום
צרור גדול של פטרוזיליה
צרור גדול של נענע
שליש כוס שמן זית
חצי לימון גדול סחוט
מלח, פלפל וכמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות והמלפפונים קטן קטן, קוצצים את הנענע והפטרוזילה דק דק, חותכים את השום לקוביות קטנטנות, חותכים את הבצל לרצועות קצרות – תחילה מניחים את חצי הבצל החתוך לרוחבו על החלק השטוח, חותכים אותו לרוחבו, כך שמתקבלות חצאי טבעות, ואז חותכים לחתיכות קטנות יותר, מוסיפים את שמן הזית והלימון, ממליחים, מפלפלים, מוסיפים קמצוץ כמון, מערבבים וטועמים. אם צריך, מתקנים תיבול.
בתיאבון!