אוקיי, היום אני אלמד אתכם איך להכין קרפיון ברוטב עגבניות.
קודם כל, המצרכים שלנו:
קרפיון
רסק עגבניות
שמן זית
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
מים
עגבניות פרוסות
בצל
שום
בנוגע לכמויות, נגיע לזה אח"כ.
בואו נתחיל:
קודם כל נתחיל בהכנת הרוטב.
שימו כף שמן זית בסיר על אש קטנה, הוסיפו כ-2 קילו של רסק עגבניות, מלח, פלפל ופפריקה מתוקה לפי רצונכם (אם אתם אוהבים את זה מלוח, שימו הרבה מלח ופחות פפריקה/פלפל. אם אתם אוהבים את זה פיקנטי, שימו יותר פלפל ופפריקה. בקיצור, איך שאתם רוצים).
שימו 4 כוסות מים (הדקות האלה בגובה הסביר. אלה שיש בד"כ לכולם), הוסיפו את הבצל לאחר שתחתכו אותו (חצי קילו בצל), את העגבניות (כנ"ל) ואת השום (כנ"ל לכנ"ל). בשלו במשך חצי שעה, והרוטב מוכן!
יופי, עכשיו הגענו לחלק היותר מעניין: הקרפיון.
תפסו מאג'יקארפ, מומלץ שיהיה ברמה 14 ומטה כך שלא ידע דחיפה.
תחתכו את החלקים הצהובים המעצבנים (לא כולל השפם, הוא טעים) שלו ואת הזנב.
לאחר שתעשו זאת ותנקו את הגוף שלו מעצמות, תחממו 4 ליטר שמן זית במחבת על אש גדולה, ותזרקו את המאג'יקארפ לתוך המחבת. אחרי שעתיים וחצי של טיגון, הוציאו את המאג'יקארפ מהשמן ושימו ברוטב.
זהו, האוכל מוכן
תמונה של המנה הסופית:
ספוילר
בתאבון!