מצרכים
1 ק"ג קמח (8 כוסות)
300 גרם מרגרינה מומסת
5 כוסות מים
2 כפות סוכר
מעט מלח

אופן ההכנה
ללוש את הקמח עם המלח, הסוכר והמים עד שיווצר בצק גמיש וחלקלק.
להניח לבצק מכוסה כ-2 שעות. לחלק את הבצק לכדורים שווים, בגודל של תפוח.
לקמח משטח עבודה ולהניח את הכדורים מעל. להניח לכדורים כשהם מכוסים עוד כשעתיים.
לרדד כל בצק לעלה דק ולמשוח מעליו מרגרינה.
לקפל כל עלה ארבעה קיפולים בצורת מעטפה ובסוף ליצור ממנו כדור.
לערוך את כדורי הבצק המוכנים בסיר, אפשר בשתי שכבות.
ל"רפד" סיר מיוחד לג'חנון או סיר נירוסטה , להרטיב פיתה, לעטוף אותה בנייר כסף ולהניח בתחתית הסיר (אם הסיר רחב להשתמש ב-2 פיתות). להכניס את הסיר לתנור שחומם היטב מראש, ולהנמיך החום ל- 120 מעלות.
לאפות במשך כל הלילה.