כוס אורז
קופסאת שימורים גדולה של תירס
בצל גדול חתוך לחתיכות גדולות
3 שניצלים חתוכים לרצועות דקות
שום כתוש
רוטב סויה
את האורז מבשלים בנפרד ושמים בצד.
שמים במחבת שמן ומוסיפים שום כתוש לפי הטעם
מטגנים מעט ( לא לשרוף את השום ) ומוסיפים במזיגה סויה .
( לא להגזים זה מלוח, תמיד אפשר להוסיף בסוף עוד )
מוסיפים את רצועות העוף לטיגון קצר משניי הצדדים ומוסיפים את הבצל.
מערבבים ונותנים לבצל לקבל צבע שקוף.
מוסיפים את קופסאת התירס וממשיכים לערבב כל הזמן.
אחרי שנראה כי כל התערובת קיבלה צבע שונה מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב
עד שכל המוצרים מעורבבים טוב. טועמים ומוסיפים רוטב סויה אם צריך.
מתכון מקורי