לא שלי אבל אני יודע שהרבה אוהבים קרמבו ורשום שהצליחו להכין ויצא טעים
צריך די הרבה חומרים אבל שווה מאוד :
- 200 גרם שוקולד מריר או חלב
- חצי כוס נוטלה
- 200 גרם פצפוצי אורז.
- 500 מ"ל שמנת מתוקה - (2 מיכלים).
- כף של נס קפה מלאה.
- 250 גרם שוקולד לבן
- 350 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות שמן.
אופן ההכנה :
מתחילים עם מיכל אחד של שמנת מתוקה , מחממים - מוסיפים כף נס קפה ומביאים לסף רתיחה. שמים על השוקולד ומעררבים עד שנמס, ושמים במקרר ל- 4 שעות.
ממיסים עוד שוקולד עם נוטלה, מוסיפים פצפוצי אורז, ומערבבים עד שהכל מכוסה ויפה.
מעבירים לנייר אפייה, מכסים בעוד חתיכת נייר אפייה, ומרדדים עם מערוך בין שני חתיכות נייר האפייה. התוצאה: דף דחוס בעובי 1 ס"מ. מכניסים למקפיא ל- 20 דק' עד שהבסיס מתקשה. עושים עיגולים של 4 ס"מ בחותכן עוגיות, ושומרים על התחתיות במקפיא בכלי אטום.
חוזרים שוב פעם לקרם - מוציאים את השוקולד הקר, ומעבירים למיקסר, מוסיפים עוד מיכל של שמנת מתוקה, מקציפים עד שיהיה יציב. לוקחים שקית זילוף עם פייה, ומעבירים את הקרם לתוך השקית.
- מזלפים את הקרם על התחתיות ששמרנו במקפיא. (טיפ זילוף : לזלף בצורת ספירלה עם שפיץ קטנטן בסוף). מעבירים למקפיא - לשעתיים לפחות.
לסיום -
ממיסים שוקולד טוב טוב, ואז מוסיפים טיפטיפה שמן כדי לדלל.. נותנים לציפוי להתקרר כמה דק' ואז מעבירים לכלי צר וארוך כדי שנוכל לטבול בו את הקרמבויים - טובלים את הקרמבו - ומעבירים למגש - זה מתקשה תוך שניות - ומעבירים למקפיא.

- להוציא כמה דק' לפני ההגשה.