חבילה פתיבר לבן או שוקולד
חופן צימוקים
מיץ תפוזים
סוכר חום
קקאו
מרסקים את הפתיבר לקערה
מוסיפים את הצימוקים הסוכר והקקאו ( לא להגזים שלא יהיה מר )
מערבבים מעט ומתחילים להוסיף את מיץ התפוזים לאט לאט.
לא לשפוך הרבה מיץ כדיי שלא יהיה דליל מדי.
מערבבים עם הידים כדי לראות שהעיסה לא רכה מדי.
אם שמתם יותר מדיי מיץ אז מוסיפים עוד פתיבר.
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם או בקוקוס או בסוכריות צבעוניות או באגוזים
כל אחד לפי טעמו
מתכון מקורי