חומרים
לגלידה: 1 מיכל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
2 בננות גדולות
לקישוט:
שוקולד מגורר
פקאן סיני
בננה צ'יפס (פרוסות בננה מיובשת)
אופן ההכנה
בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מכניסים את השוקולד למעבד מזון ומוזגים עליו את השמנת החמה מהסיר.
ממתינים דקה, ובינתיים מקלפים וחותכים את הבננות באופן גס.
מעבדים את השוקולד והשמנת המתוקה לתערובת חלקה, מוסיפים את חתיכות הבננה וטוחנים שנית לתערובת חלקה.
טוחנים עוד כמה שניות.
מעבירים את התערובת לקופסה אטומה, סוגרים ומקפיאים לפחות 4 שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל שוקולד מגורר (הכי יפה ליצור "תלתלים" בקולפן ירקות), בננה צ'יפס ופקאן סיני.
![]()