100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
שמנת מתוקה
אופן הכנה:
להמס שוקולד ושמנת בסיר על אש בינונית
עד שהשוקולד נמס לגמריי
טיפ! אפשר להוסיף קצת ליקר לסירופ.
מומלץ!!! לשפד מרשמלו ולתבול בסירופ.
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
שמנת מתוקה
אופן הכנה:
להמס שוקולד ושמנת בסיר על אש בינונית
עד שהשוקולד נמס לגמריי
טיפ! אפשר להוסיף קצת ליקר לסירופ.
מומלץ!!! לשפד מרשמלו ולתבול בסירופ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)