מצרכים:
1טורטיה גדולה(ניתן לרכוש בסופר חבילה)
200-300 גרם בשר טחון
4 פטריו חתוכות לפרוסות
2 כפות סלט כרוב סגול במיונז שידוע בסופר ככרוב שוודי..
1 כף מטבוחה.
הופן הכנה:
-נבשל את הבשר שלנו באש גבוהה עם הפטריות.
-תוך כדיי נדליק נחמם עוד מחבת עם מעט שמן ונחמם איתו את הטורטיה כדי שתהיה חמה
-כשהטורטיה חמה נמרח עליה את המטבוחה והסלט כרוב הסגול(חשוב למרוח את הכרוב והמטבוחה האמצע האופקי למעלה עד החצי).
-כשהבשר יהיה מוכן מוסיפים גם אותו ומגלגלים את הטורטיה ואוכלים!
-בתאבון!