מצרכים
1/2 שקית (של 800 גרם) כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
1/2 שקית (של 800 גרם) אפונה וגזר מוקפאים "סנפרוסט"
3 כפות שמן קנולה
1/2 כפית כמון
1 כפית שטוחה כורכום
1 כפית פפריקה
מלח,
פלפל שחור טחון
2 שיני שום קצוצות דק
1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ דק ללא הגרעינים
2 כוסות אורז הודי (לא מבושל)
3 כוסות מים רותחים
3/4 כוס תערובת פטרוזיליה וכוסברה טריות קצוצות דק
1 לימון חתוך ל-8 חלקים
אופן ההכנה
1. מחממים כרובית במיקרוגל כ-5 דקות. חותכים תפרחות גדולות.
2. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הגזר והאפונה, תבלינים, שום, פלפל צ'ילי ומערבבים.
3. מוסיפים את האורז, מטגנים כדקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות בסיר מכוסה.
4. מוסיפים את פרחי הכרובית, מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות.
5. מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים בעדינות ומזליפים 1/8 לימון על כל מנה.