מצרכים
לבסיס:
200 גר' מרגרינה
1 צנצנת חמאת בוטנים סקיפי (עדיף עם שברי בוטנים)
3 כפות אבקת סוכר
1/4 כוס דבש
1 חבילת ביסקויטים "פתי בר" מרוסקים במעבד מזון

לציפוי השוקולד:
200 גר' שוקולד מריר
כף שמן


אופן ההכנה
1. מכינים את הבסיס: בסיר על אש נמוכה ממיסים את כל החומרים חוץ מפירורי הביסקויט (בלי להגיע לרתיחה רק עד שהכל נמס ומתערבב היטב). מורידים מהאש ומוסיפים את פירורי הביסקויט. משטחין בתבנית מלבנית בגודל של כ-25/35 ס"מ. מכניסים למקפיא למשך שעה.

2. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד עם השמן על גבי "בן מרי" או במיקרוגל. יוצקים על הבסיס ומחזירים למקפיא. לאחר כשעה ניתן לחתוך לאצבעות. יש לשמור במקרר.

בתיאבון

קרדיט לוואלה.