לדעתי מדריך מושקע ויפה מאוד.. אבל מיותר ולא טוב בגלל:
1. דבר ראשון.. שישיה בוחרים לפי מה שאוהבים.. לא לפי מה שאתה כותב!
2. סוגים כמו חשמל.. ועשב מיותרים בהחלט בשישיה כי הם כמעט לא חזקים על שום סוג ומושפעים או מהרבה סוגים או שאין להם יכולת להגיב להם (זה במקרא החשמל)...
3. פוקימון דרקון ואש כן צריכים ליהיות באותה שישיה.. עם באמת ההית יודע לבנות סטים לא ההית כותב "לא שניהם.."
4. איפה סוגים כמו קרח? אדמה? אפל? לחימה? מתכת? שחשובים מאוד בשישיה כי הם חזקים מאוד ומשפיעים טוב על המון סוגים.
5. פוקימון התחלתי ממש אבל ממש לא חובה בשישיה.. ואפילו בוא אני יגיד לך עוד משהוא בדור הזה ובדור לב זהב/נשמת כסף ממולץ לא להכניס התחלתי, עם אתה רוצה לבנות שישיה "טובה!"
6. ספיישליסט אתה חושב שעם עושים שישיה מסוגים שונים לא יהיה שם אחד או שני תוקפים ספיישל? למה צריך עוד אחד????
בדרך כלל עם תחפש טוב גם תמצא שלרוב תוקפי הספיישל יש הגנות חלשות.. ולפעמים גם מהירות חלשה... וזה דברים שמשפיעים המון בקרבות EV!
7. לגבי הסטים, בשני סוגים לא מחייב שני סטאב, ויש פוקימונים מסויימים שלא מומלץ אפילו שני סטאב, לדוגמא: וויבייל, אלטריה, לוקריו, הפוקימון חרק עשב הזה מהדור החדש.. וכו'..
8. גם לגבי הסטים מתקפות שמחזקות, כדי שהפוקימון יוריד אותו במכה אחת או שתיים ושהיריב לא ירפא לעצמו את הפוקימון ויכנס ליתרון של חיים, או כאלה שמחזקות ספיד כדי שסיכוי הפגיעה יהיה קטן יותר.. שזה גם לפוקימוני (מסויימים) עם הרבה חולשות..
תקרא בבקשה: (אתה לא מחוייב להיכנס!)
עכשיו לא באתי להתווכח, באתי להביע פה את דעתי, וגם אני לא צריך שתתווכח כי אני יודע המון על שישיות מנוסה מאוד בשישיות ובטוח ב-1,000,000,000 אחוז שאני מבין יותר ממך.
באמת שלא בא לפגוע.. אבל את זה כתבתי כדאי שלא יביא לוויכוח שיגרר לספאם ושטויות!