פורסם במקור על ידי Raptor לצערי לדעתי ליון תקצוץ את הפועל שיחקתי איתם ביום בפרו הם נחמדים+ ליון תנצח את הפועל ת"א? עם כל הכבוד לליון , השנה היא כל-כל , אבל כל-כך גרועה היא מקום 18 בליגה על 3 הפסדים ו2 תיקו בלי ניצחון , ממש תקרע אותה
פרישה
היי אורי מה קורה
פורסם במקור על ידי Avi יש שם את כריסטיאנו ואת אוזיל שהם השחקנים בין האהובים עליי, יש את מסי, את מאור מליקסון, דוד רביבו ויוסי בניון, שוער דודו וקסיאס. שמעתי שריאל רצתה להציע על רוני 65 מיליון ליש"ט אבל גם בארסה מעוניינת עכשיו
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby שחר- EAT THAT! עם הבאה תלמדי על הצבעים של ריאל מדריד את יכולה להכין לי של ברצלונה ( אדום כחול ) ?
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby שחר- EAT THAT! ששחר יראה
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי Raptor הורייי =] אני ארביץ לך
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי גרודון היי אורי מה קורה אחלה מה שלומך
פורסם במקור על ידי ShiFteR ליון תנצח את הפועל ת"א? עם כל הכבוד לליון , השנה היא כל-כל , אבל כל-כך גרועה היא מקום 18 בליגה על 3 הפסדים ו2 תיקו בלי ניצחון , ממש תקרע אותה היא חרא בליגה הצרפתית אבל באופ"א היא די טובה,יש להם בעיות עם המאמן וזה אבל הפועל עוד יותר בעייתית בר אהבת חייייי
פורסם במקור על ידי ShiFteR עם הבאה תלמדי על הצבעים של ריאל מדריד את יכולה להכין לי של ברצלונה ( אדום כחול ) ? לא מכינה לברצלונה.. עשיתי זהב שחור בגלל-זהב-גביע הזהב שיהיה להם שחור-שידגיש
פורסם במקור על ידי Raptor היא חרא בליגה הצרפתית אבל באופ"א היא די טובה,יש להם בעיות עם המאמן וזה אבל הפועל עוד יותר בעייתית בר אהבת חייייי טוב אני יכול להתחנם בזה שבארסה פי 3 על ריאל
פורסם במקור על ידי Raptor בר אהבת חייייי חשבתי שזה עומר, עומר, יוסי ודודי. את לא החלטית
פורסם במקור על ידי Raptor לצערי לדעתי ליון תקצוץ את הפועל שיחקתי איתם ביום בפרו הם נחמדים+ בינתיים הם מקום 19 (לפני אחרון) בליגה של צרפת, נקווה שהמבר שלהם יותר עמוק משל הפועל, המשחק מחר, היום יש צ'לסי וריאל, ריאל בספורט 5 וצ'לסי בספורט 5 +. נכון, הם רוצים את רוני, אבל בינתיים הוא לא פוגע כמו שנה שעברה. ניר, לא קוראים לו ג'ק חחח.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Raptor שמעתי שריאל רצתה להציע על רוני 65 מיליון ליש"ט אבל גם בארסה מעוניינת עכשיו תגידי,את בכלל קוראת את מה שאני כותב? אבי-אני יודע איך קוראים לקרוב משפחה שלי!
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby לא מכינה לברצלונה.. עשיתי זהב שחור בגלל-זהב-גביע הזהב שיהיה להם שחור-שידגיש גזענות בעיצומה
פורסם במקור על ידי Raptor היא חרא בליגה הצרפתית אבל באופ"א היא די טובה,יש להם בעיות עם המאמן וזה אבל הפועל עוד יותר בעייתית בר אהבת חייייי איזה כיף לי אני אהבת חייה של ניצן 3>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום