מצרכים ל24 מאפינס:
2 ביצים
חצי כוס שמן
2 כוסות סוכר
1 קופסת שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)
3 כוסות קמח תופח
1כפית קינמון
1 כוס אגוזי מלך
לקישוט:
רבע כוס סוכר
כפית קינמון
אופן הכנה:
1.שמים בקערה גדולה ביצים,שמן,סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה
2.מנפים לקערה קמח תופח,מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח
3.שמים את האגוזים בזקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופים לפירורים גדולים
4.מוסיפים את האגוזים המרוסקיפ ומערבבים מעט עד שהם מתפזרים בתערובת
5.מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של תבנית(ממלאים כמעט עד הסוף)
6.מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לקישוט.מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק.מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות ואופים 15-20 דקות עד להזהבה