חומרים:


6 תפוחי אדמה פרוסים דק (במנדולינה)
2 בצלים פרוסים לפרוסות בגודל בינוני
1/3 כוס מיונז
1/2 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן זית וממוחות בבלנדר עם מעט מהשמן
5 שיני שום כתושות
3 כפות טימין טרי קצוץ
פלפל שחור טחון טרי
1/3 כוס מים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים את המיונז, מחית העגבניות המיובשות, השום, הטימין, פלפל שחור וכשליש כוס מים, לתערובת.
3. מערבבים את התערובת עם פרוסות תפוחי האדמה והבצל.
4. מניחים בתבנית, מכסים ואופים 20 דקות.
5. מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות כ-20 דקות או עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים.

קרדיט לנענע