מרק בצל
חומרים
50 גרם מרגרינה
4-5 בצלים גדולים
3 כפות קמח
5 כוסות מים רתוחים
4 כפות אבקת מרק גדושות מומסות במים רותחים
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות יין לבן
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
1. חותכים את הבצלים לטבעות.
2. ממיסים בסיר את המרגרינה ומוסיפים את טבעות הבצל. מטגנים עד להזהבה.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים, מוסיפים את אבקת המרק, המלח, הפלפל והיין ומבשלים כ-20 דק'.
5. מחלקים את המרק לקעריות הגשה וזורים על כל מנה חופן גבינה צהובה. מגישים.