קציפת מוקה ומרשמלו

המצרכים
24 חתיכות מרשמלו לבן
1 כוס קפה אספרסו רותח - (אני משתמשת בגביע שמנת/אשל ריק למידה)
1 כף רום
1 מיכל שמנת מתוקה
כף אגוזים מרוסקים, או כמה דובדבנים מסוכים

אופן ההכנה
מכינים קפה אספרסו רותח, ללא חלב וללא סוכר.
שמים את המרשמלו בקערה ויוצקים עליהם את הקפה הרותח.
מערבבים וממיסים את המרשמלו.
מניחים להצטנן.
מקציפים את המרשמלו הנמס, שהצטנן בינתיים, במשך 5 דקות במקצף חשמלי.
מוסיפים כף רום.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה מקפלים פנימה אל תוך תערובת המרשמלו והקפה.
מעבירים לגביעי הגשה, מקשטים באגוזים שבורים גס או בדובדבן.
שומרים במקרר עד להגשה.