מצרכים:
לתבנית מלבנית בגודל 27 ס"מ על 17 ס"מ:
500 גרם שוקולד לבן, קצוץ
75 גרם חמאה, רכה
3 ביצים
170 גרם סוכר
180 גרם קמח תופח
קורט מלח
180 גרם אגוזי לוז, קלויים, קלופים וקצוצים דק
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
* מעל ביין מרי ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם חמאה.
* במיקסר מערבלים את הביצים עם סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
* מחממים תנור ל- 180 מעלות
* מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד המומס, מוסיפים קמח ומלח, ומערבבים יחד.
* מקפלים את יתרת השוקולד הקצוץ ואת האגוזים לתוך התערובת, ומוסיפים תמצית וניל.
* יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשלושים דקות.