חומרים לעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק:
1 גביע יוגורט (200 מ"ל)
1 מידה שמן (למלא פעם אחת את גביע היגורט הריק
2 מידות סוכר(למלא פעמיים את גביע היוגורט הריק)
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
3מידות קמח תופח(למלא 3 פעמים את גביע היוגורט הריק
אופן ההכנה:
1.שמים הקערה גדולה את היוגורת
2מודדים בגביע היוגורט הריק את השמן והסוכר וצוסיפים לקערה
3.מוסיפים ביצים ותמצית וניל טורפים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה
4.מדדים בגביע היוגורט הריק את הקמח התופח ומוסיפים לקערה טורפים בעזרת המטרפה עד שהתערובת אחידה וחלקה
5.מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות ואופים כ 40 דקות עד להזהבה![]()