זה מאכל מאוד ממולץ אכלתי וזה היה משביע וטעים .

מצרכים:
שניצל עוף 1 קילו
1 בצל
3 כוסות מים
כורכום
פפריקה
תבלין לשווארמה
מלח ופלפל שחור
תפוחי אדמה כמספר הסועדים
גרגירי חרדל

אופן הכנה:
חחותכים את השניצל עוף לחתיכות קטנות ,בנוסף את הבצל,
מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב ומוסיפים את השניצלים מטגנים עד שהם נהיים לבנים .
מוספים 3 כוסות מים }+תבלינים מלח פלפל +כורכום,פפריקה ,תבלין לשוארמה מביאים לרתיחה .
לאחר הרתיחה מכסים על אש קטנה ומכסים ל 25 דקות.

תפו"א: חותכים תפוא מוסיפים שמן ותבלינים :מלח פלפל שחור, כורכום,פפריקה,גרגרי חרדל
מכניסים לתנור ומגישים עם השווארמה

קרדיט לשף הלבן