4 עבר לפני מלא זמן אסור להגיב אחרי 4 כבר אז ההודעות אחרי אביב לו נחשבות הוא הגיב בדיוק ב15:59 נתן 4 אחריו ואחרון בכלל 21 דקות אחריו
4 עבר לפני מלא זמן אסור להגיב אחרי 4 כבר אז ההודעות אחרי אביב לו נחשבות הוא הגיב בדיוק ב15:59 נתן 4 אחריו ואחרון בכלל 21 דקות אחריו
מה קשור מותר להגיד לפני שהיטמן בא
רואה? בדיוק 4Originally posted by Hit Man@Jul 28 2008, 07:57 PM
יש לכם עד מחר ב16:00.
בהצלחה.
הוא לא כתב שאסור להביא ניחושים אחרי 4 .
הוא אפילו אמר שעד שהוא יתעכב יהיה אפשר לשרש ניחושים
בחור-אתה ממש אבל משמ חופר,וגם אתה לא שם פיסוק אז בקושי מבינים מה אתה כותב...Originally posted by Goku-San@Jul 29 2008, 03:27 PM
רואה? בדיוק 4
אם הוא לא ירצה,הוא לא יחשיב את זה,סבבה? ס=
תשובה נכונה - יאו מן ולפיד
יפה מאוד. אביב מזכה שוב את השבט שלו בחסינות.
וזה מביא אותם לחסינות בפעם השניה במשחק. כל הכבוד לאיראי.
מאלאקאל, כנראה שהצורך שלכם לחכות לרגע האחרון התנקם בכם.
אפשר רק לקוות שמעתה והלאה תנסו להיות ראשונים וזה מה שיביא אתכם לנצחון.
אתם הולכים עכשיו להדיח את המתמודד השני מהמשחק.
על כל חבר שבט ממאלאקאל לשלוח לי מסר אישי בו הוא מציין את מי הוא רוצה להדיח מהשבט שלו.
זיכרו - אסור לכם להצביע נגד עצמיכם. אתם יכולים לשלוח את המסרים האלה אליי עד מחר ב17:00.
ב17:00 תערך מועצת שבט בה יודח האדם שקיבל הכי הרבה קולות להדחה.
הערה - גם אם יתקבל קול בודד אחד במהלך הזמן הזה, זה יקבע את זהותו של המודח הראשון.
הערה - אם יהיה תיקו בהצבעות, יערך ב20:00 שובר שיוויון.
בהצלחה.
כל השאר - נתראה יום ה' במשימת החסינות השלישית, שעה 20:00.
= = =
אליל החסינות -
אני שחור וכשאני רוצה, אני לבן.
איפה אני?
- ניחושים למיקומו של האליל ניתן לשלוח רק בהודעה פרטית -
- לכל אדם מותר לנחש את מיקומו פעם אחת ביום -
- רק האדם שינחש נכונה יקבל תשובה במסר, לא קיבלתם תשובה? ניחשתם ניחוש שגוי -
זה ממש לא נראה לי הגיוני .
אולי כדאי שתסביר את עצמך ?
א. אם הוא היה משתמש בלפיד אז איך הוא פגע בו אם הוא היה רטוב ?
ב. מה קשור 4 עיינים ?
אני לא רואה שום דרך הגיונית שזה היה קורה
רמז 1- ביום ג', אחרי מועצת השבט, אחד השורדים נשאר הרבה מאחור (בעונה שלו יאו מן נשאר עד הפיינל 4) והחליט להתנקם בג'ף פרובסט, הוא תקע לו משהו בגב (הסיבה היחידה שיאו מן הועף מהמשחק זה כי מישהו בגד בו) וג'ף נמצא מוטל על האדמה, שערו מתנופף ברוח ומכנסיו מלאים במים (שלושת אלמנטים - וחסר רק אש, אש מייצגת לפיד), העיתון של למחרת בישר - "לא יאומן (יאו מן) כי יסופר, אבל ג'ף פרובסט נרצח אתמול ורק ראייה אחת נמצאה והיא הייתה מזויפת (יאו מן שתל בעונה שלו אליל מזויף)".
רמז 2 -
מסתבר שהמשטרה הירוקה חקרה את הנושא לאט (אליל החסינות היה באותה עונה צב, והוא ירוק ואיטי) ובצורה יסודית, והיא מצאה שיאו מן בכלל לא שהה באותה מועצת שבט, ג'ייסון דיבר עם אריק על האפשרות שהמשימה הבאה תכיל 14 (העונה שיאו מן השתתף בה) חלקים בפאזל, וג'ונתן נפצע גם כן, בידו הייתה אבן והוא הכחיש כל קשר לפרשה. רימון נמצא במרחק מה אבל היו צריכים אש באיזורים החשוכים האלה על מנת לאתר אותו בחושך (ההפך מאור - ומאש, לפיד)...
רמז 3 ואחרון -
ג'ף, אשר התעורר איכשהו ואף אחד לא יכול להסביר למה, אמר שמי שרצח אותו היה אדם בעל 4 עיניים (משקפיים, FOUR EYES).
חח יש לזה הסבר הגיוני ם:
יששש איזה כיף, אני לא שמח שהפסדתם ושמח לאיד או משהו, פשוט ממש ציפיתי שהניחוש יהיה נכון, בכל מקרה, כל הכבוד למי שניסה מחברי השבט שלי לעזור במשימה וכל הכבוד שלא עשיתם ניחוש שלישי, בכל מקרה, הקטע שהוא יכול להיות באי? נגיד זה היה...אני גודל ואני ירוק, משמע עץ, יכול להיות שנגיד לך שהוא בעץ באי, או שהוא במקום מסוים בפורום, נגיד לפעמים אני גודל וקטן...לפי ההתנהגות שלי=מד האזהרות, ככה?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ידעתי שזה יאו מן פשוט חשבתי את זה לעומק ולכל מי שיש משקפים אומר באנגלית ארבע עיינים
אבל אתה לא עלית על זה ==
אביב
נו טוב זה מאוד עמוק .
אני חשבתי בכיוון הראליסטי .
אדע למשימה הבאה .
מתי יודע מי הודח ?
אביב הביעה היית הנשק אני עם הנשק התקשתי
בסדר אבל חסר לך שהיית מפרסם בלי להתייעץ, כל דבר מתייעצים איתי ועם אלכסיי
אביב
אל תדאג אני לא מפרסם כלום מבלי להתעייץ
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)