[FONT='Arial', 'sans-serif']100 גר' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
חתיכת נייר כסף
תבנית. [/FONT]
[FONT='Arial', 'sans-serif'][/FONT]
[FONT='Arial', 'sans-serif']אופן הכנה:[/FONT]
[FONT='Arial', 'sans-serif']קחו את ה- 100 גר' שוקולד מריר ,
וחלק ממנו חממו על אש קטנה בגז או במקרוגל .
את החלק השני :
גרדו אותו במגרדת ושימו בצלחת נפרדת .
קחו את השמנת המתוקה שימו בצלחת והקציפו .
שפכו את קצפת לתבנית [לא חשוב איזה תבנית]
שימו את התבנית במקרר חצי שעה .
לאחר חצי שעה שימו את השוקולד שגירדתם במגרדת
בתוך התבנית על הקצפת .
קחו את השוקולד המומס ושימו אותו בתבנית שעם הקצפת .
צננו במקרר כשעה .
וקיבלתם גלידה קטנה חלבית !
לא מקורי.[/FONT]