רצועות חזה עוף בציפוי פריך של פירורי פנקו עם מטבל של מיונז ליד

מצרכים:
חצי ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

חומרי המשרה:
3 כפות מיץ תפוז
3 כפות שמן זית
קליפת תפוז מגורדת
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
מעט צ'ילי יבש

לבלילה:
2 ביצים טרופות
2 כפות חרדל
2 כוסות פנקו

לרוטב המיונז:
חצי כוס מיונז
שום כתוש
קליפת לימון
מיץ לימון
כפית חרדל

אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בו כחצי שעה את רצועות העוף
- טורפים את הביצים עם החרדל, מלח פלפל
- טובלים את רצועות העוף בבלילת הביצים ואחר כך בפירורי הפנקו
- מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכניסים לתנור חם ל- 200 מעלות לרבע שעה
- מערבבים את חומרי המיונז ומגישים עם רצועות העוף
- מגישים עם טבעות בצל פריכות

קרדיט לאתר תפוז