קרדיט לוואלה.

קרפים במילוי קצף אגוזים



קינוח מופלא ומעודן לשבת - קרפ במילוי קצף אגוזים וקרם נוגט, שנכנס לתנור לגימור מושלם







מצרכים לקרפ:


פרסום


100 גרם קמח
4\3 כוס חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
4 ביצים
2 כפות סוכר
30 גרם חמאה מומסת
1 כף קליפת לימון
מעט מלח

למילוי:
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס אגוזים
3 כפות קרם נוגט

לרוטב:
2 ביצים
1 חלמון
חצי כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:
- מכינים את המילוי: מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר לקבלת קצף יציב
- מערבבים פנימה את האגוזים וקרם הנוגט
- שמים בקערה את הביצים,חלב, שמנת, חמאה מומסת, סוכר וקליפת לימון ומערבלים לתערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח ומערבלים לתערובת חלקה. מקררים מעט
- טורפים את הביצים, חלמונים, שמנת וסוכר עם תמצית הוניל
- מורחים מחבת טפלון במעט חמאה ומכינים את הקרפים
- ממלאים את הקרפים בתערובת הקצף ומקפלים
- שמים בתבנית מלבנית חסינת חום
- יוצקים עליהם את תערובת השמנת ואופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות