מצרכים:

1. חצי בגאט

2. עגבנייה
3. פסטרמה פרגיות או ברביקיו
4. טבסקו
5. תבלין פלפל שחור



אופן הכנה:

מחממים שמן במחבת , מתיי שהשמן היה חם , לוקחים 3 פסטרמות ושמים על המחבת .
בזמן הטיגון של הפסטרמות מוסיפים קצת פלפל שחור , ומחכים עד שהפסטרמה תהיה בצבע קצת זהוב .
אחריי שהפסטרמה מוכנה שמים אותה בטוח החצי בגאט ועל הפסטרמה שמים פרוסות עגבניה .
(כמה פרוסות שאתם רוצים).
ועל הפרוסות של העגבניה שמים טבסקו .
קרדיט לאתר אחר