מצרכים:

1 ק"ג כנפיים חצויות
150 גר' רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 בצל אדום פרוס לטבעות דקות
מעט פטרוזיליה קצוצה
מחבת ברזל לוהטת לחימום על הכיריים (מומלץ)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הכנפיים בסיר עם שמן רותח במשך 8 דקות עד שמזהיבות.

2. מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

3. מערבבים בקערה את הכנפיים עם רוטב הצ'ילי.

4. להגשה: מפזרים טבעות בצל במחבת ברזל לוהטת ויוצקים מעל את הכנפיים המתובלות. זורים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה.


קרדיט לוואלה