מצרכים

ל-30 חטיפים:
100 גרם מרגרינה
5 כפות אבקת קקאו
8 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
חצי קילו (20 ביסקויטים) ביקויטים
1 מכלים שמנת מתוקה
10- 20 אגוזי מלך
שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת (או קצפת מוכנה)

אופן ההכנה

1. מפוררים את הביסקויטים.

2. מערבבים בקערה את הביסקויטים המפוררים, את המרגרינה, הקקאו, הסוכר והחלב ביחד עד שנוצרת תערובת קשיחה.

3. מרתיחים סיר קטן ושמים עליו את הקערה.

4. מחכים בערך 2 דקות ומקפלים אל התערובת את הקצפת. מחכים עוד דקה או 2 ומכבים את האש. את התערובת מעבירים לריבועי סיליקון ושמים במקפיא.

5. מרסקים את האגוזים ושמים בסיר הקטן שמחומם על האש.
מוסיפים לתערובת את השמנת ומערבבים עד שנוצר סירופ.

6. אחרי שיש סירופ מכבים את האש ומחכים דקה, אחר כך מוסיפים חלק מהסירופ לשוקולד ושמים במקפיא לעוד דקה או שתיים.

7.מוצאים מהמקפיא, שמים בקערה ומוסיפים את שאר הסירופ. שמים על שתי צלחות ומסדרים בצורת פירמידה, ושמים במקרר למשך 10 דקות פחות או יותר, ויש חטיפי שוקולד.

קרדיט לוואלה.