מצרכים ל4 מנות:
4\1 כוס שמן זית
4 ירכי עוף ללא עצם ("פרגיות")
פרוסות כמו שניצל
מלח ופלפל שחור
2 כפות לימונים כבושים קצוצים
2 כפות ממי השימור של הלימונים
2 כפו פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת. מתבלים את פרוסות הפרגיות במלח ו בפלפל.
מוסיפים למחבת ו מטגנים 2 דקות מכל צד עד שהבשר מזהיב.
2. מוסיפים למחבת את הלימונים הכבושים, את מי השימור שלהם ואת הפטרוזליה,
מערבבים ומגישים מיד.
קרדיט לאתר שף מקצועי.