מרכיבים

  • ½ ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
  • ו בצל יבש בינוני קצוץ דק
  • 5 כוסות ציר מרק דגים
  • 1/2 ק"ג מגוון דגים שונים (לפחות ארבעה סוגי דגים)
  • 1/2 ק"ג פירות ים שונים (קלמרי, שרימפס וסרטנים)
  • 2 שיני שום, חתוכות לחצאים
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • פלפל צ'ילי כתוש

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ב-6 כפות שמן זית.

מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים עד שהשום מתחיל להשחים.

מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים על אש בינונית במשך כ-15 דקות.

מוסיפים לסיר את ציר המרק ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-20 דקות.

מורידים מהאש, ומניחים בצד לשעה אחת.

מוסיפים את פירות הים, מביאים לרתיחה ומגישים מיד

קרדיט לאתר Goop.